Reef-Corner
Nederlands Deutsch
Home Over ons Aanbod Onze winkel Links Contact
Klik hier voor de openingstijden
Klik hier voor adres & routeplan

Voor CALCULATORS, klik hier!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!
Taal:
Reef-Corner Nieuws
Geen stroomuitval meer
Reef-Corner logo
© Theo van den Berg

Gramma DeJongi
Gramma DeJongi
© Reef-Corner

News/Pictures/imports!
symphyllia wilsoni
© reef-corner

OPEN AGAIN!!
orange ancora
© reef-corner


Welkom bij Reef-Corner!

Reef-Corner voorgevel winkel

Hebt u een zeeaquarium of wenst u een zeeaquarium te starten, dan bent u aan het juiste adres! Reef-Corner is de speciaalzaak waar u tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding een groot aanbod mag verwachten. In onze unieke winkel vindt u een divers aanbod aan dieren en techniek die werd gekozen vanuit eigen ervaring om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast bieden wij u een persoonlijke service aan, om u te helpen bij het verzorgen van uw aquarium en aankoop van uw dieren en het materiaal. In de zaak kunt u vrij en gratis over lectuur en internet beschikken. Voor de door ons verkochte opvoer- en circulatiepompen hebben wij zelfs een 24-uur hulpdienst!

De meer ervaren hobbyist krijgt de mogelijkheid zijn kweekkoralen te koop of te ruil aan te bieden via onze zaak. Daar hebben wij speciaal voor u een aparte hoek voor gecreëerd.

Tevens organiseren wij regelmatig bijeenkomsten waar deskundige sprekers u de laatste ontwikkelingen op het gebied van het houden van een zeeaquarium uit de doeken doen.

Speciaal voor u zijn onze openingsuren aangepast zodat u in alle rust gelijkgezinde zeeaquarianen kunt ontmoeten, zonder de drukte die er heerst in dierenwinkels met een gemengd aanbod.

Op onze website vindt u alvast meer informatie over wie we zijn, onze service en ons aanbod. Kom gerust ook eens vrijblijvend langs in onze winkel! Wij helpen u graag met advies bij een lekker kopje koffie of thee.

Uw gastheer en zaakvoerder,

Theo van den Berg

Header photo by http://www.hamiltonisland.com.au/ - Website created by http://www.bella.be/