Reef-Corner
Nederlands Deutsch
Home Over ons Aanbod Onze winkel Links Contact
Klik hier voor de openingstijden
Klik hier voor adres & routeplan

Voor CALCULATORS, klik hier!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!
Taal:
Reef-Corner Nieuws
News/Pictures/imports!
symphyllia wilsoni
© reef-corner

OPEN AGAIN!!
orange ancora
© reef-corner

Gramma DeJongi
Gramma DeJongi
© Reef-Corner

Geen stroomuitval meer
Reef-Corner logo
© Theo van den Berg


Over ons

Allereerst welkom op de website van Reef-Corner! Ik ben Theo van den Berg, geboren in 1959 in Nederland en in 2001 naar België verhuisd.

TheoAl sinds mijn jeugdjaren ben ik geboeid door vissen, amfibieën en andere waterbewoners, onder andere dankzij de buren die een aquariumwinkel hadden. In 1984 ben ik dan gestart met mijn allereerste zeeaquarium. De betere filters kwamen toen net uit, wat de bakjes heel goed uitkwam. Experimenteren was ook absoluut de boodschap, net zoals vandaag. Al kunnen we vandaag toch al steunen op heel wat onderzoeken, ervaringen en veel beter materiaal en producten dan ongeveer 10 jaar geleden. Intussen is mijn "bakje" zelf gegroeid tot een systeem van 8000 liter!
Als fervent liefhebber van de duiksport heb ik talrijke prachtige duikspots bezocht in onder andere Sulawesie, Balie, Borneo, Nieuw Guinea, Dominicaanse Republiek, Egypte, enz. Een ware droom om de vissen en koralen in hun natuurlijke leefwereld te kunnen bewonderen.

Kijk gerust rond op deze website en maak kennis met onze aantrekkelijke service en producten. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze winkel.


Header photo by http://www.hamiltonisland.com.au/ - Website created by http://www.bella.be/